Bloggen

Denna blogg kommer handla om godis. Min plan är att jag ska försöka lägga upp ett nytt inlägg alla dagar i veckan där jag skriver om ett nytt ämne varje dag. Jag kan inte lova att det verkligen kommer att bli så eftersom jag har ett liv att leva utanför bloggen också. Jag ska i alla fall försöka. Min plan ser ut som följande: måndag skriver jag inlägg som kommer handla om mitt liv som godisälskare och varför jag anser att livet är som en godispåse.

Tisdag kommer bloggen att handla om mina favoritsorter som jag har just nu. På onsdag kommer ni kunna läsa om favoritsorter jag hade tidigare. På torsdag kommer ni få hälsotips på hur ni kommer kunna mixa godis med hälsokost. Fredagar kommer ni kunna hitta olika recept på efterrätter som är söta men samtigt bra som ni kan äta istället för godis den dagen om ni vill. Ni kommer även få korta tips på hur ni kan sluta äta godis i varje blogginlägg.

De följande två sista dagarna i veckan kommer ni kunna läsa om goda efterätter och regelbunden träning. För att det inte ska bli för långtråkigt för läsarna och mig som skriver, kommer inläggen vara kortare och några veckor kanske jag väljer att ändra om ordningen för att inte upprepa mig.

Kontakt

Om ni vill komma i kontakt med mig och önska förslag på inlägg kan ni skicka i väg ett mail till adressen [email protected] Jag svarar inom en timme om jag inte är upptagen med annat i mitt liv.