LED lister är en snygg inredningsdetalj


Att inreda med ljus på olika sätt, det är inte fel. En riktigt bra grej, det är LED lister. Dessa går att fästa lite var du vill i ditt hem. En LED list är en slags remsa, som är mjuk och flexibel. På denna remsa sitter det ett antal lysdioder. Remsan i sig går ofta bra att korta av, eller koppla samman, eller böjas. Du kan ha led list sovrum så väl som den även passar in i de allra flesta rum.

Det finns LED lister med fjärrkontroll så väl som utan samt att det även finns så kallade RBG lister, som då har regnbågens alla färger i sig. Att montera dessa lister är inte svårt. Det går att antingen använda den självhäftande tejpen som finns på baksidan eller att använda plastclips och skruv, som ofta följer med då man köper dem.

Tips på var du kan sätta dina LED lister

En stor fördel med LED lister är att de går att ha nästan var du vill i ditt hem. En snygg detalj är om du har en trappa inne, att sätta en under varje trappsteg. Eller att fästa den längs med ledstången. Det är både snyggt och praktiskt. För du ser ju alltid var du ska kliva!

Ett annat ställe att ha LED lister på, det är i barnens rum. Det som ett alternativ till nattlampa, eller för att skapa disco genom en RBG list.

Du kan med fördel även ha LED list i sovrum. Det inne i garderoben eller varför inte ovanför sängkarmen. Även att sätta den ovanför fönsterkarmen är snyggt. Det blir lyxigt och du får känslan av att ha ett hotellrum!

Fler tips på platser för LED lister

Har du ett gamingrum? Då passar det utmärkt att använda dig av olika varianter av LED lister. Satsa gärna då på RBG lister, så att du kan ha många olika färger. Du kan sätta en list under ditt datorbord, sedan även ha en bakom din datorskärm. Satsa gärna på att komplettera med tangentbord, mus och headset som även de har RGB-belysning.

Idag finns det vissa tv-apparater som kommer med LED lister redan från start. Om du inte vill köpa en ny tv, men få samma effekt, så är det bara att skaffa en LED list att sätta bakom din tv.

Köket är även det en bra plats att sätta LED lister på. Du kan då lysa upp dina arbetsbänkar eller sätta dem i ditt vitrinskåp. I skafferiet kan du ha en LED list med rörelsesensor. Då tänds den bara då du öppnar skåpet.

LED lister kan du även ha i bokhyllan, på vägghyllor, under vardagsrumsbordet, runt balkongdörren och så vidare. Det är bara din egen fantasi som sätter gränserna.

Hitta bra LED lister

Du som vill hitta bra LED lister och stripes att köpa, till bra pris, du kan hitta en hel del hos Lamp24. Det finns många bra varianter att välja mellan. Du kan hitta med sladd, med batterier, med fjärrkontroll och mycket mer.

Erika Mitchell

Tillbaka till toppen